CFR-istul care nu îşi poate ţine gura pe teren / Cartonaşe şi amenzi

CFR-istul care nu îşi poate ţine gura pe teren / Cartonaşe şi amenzi
| Foto: CFR Cluj Facebook

Adi Mutu are în lot un jucător temperamental care crează probleme din cauza protestelor. Pe teren ia cartonaşe, iar în vestiar amenzi.  

Este vorba despre grecul Panagiotis Tachtsidis, în vârstă de 33 de ani. Acesta a fost amendat, după CFR Cluj - Rapid 0-1, meci din etapa a 25-a a SuperLigii la care a primit un cartonaș galben pentru proteste, în urma căruia a fost suspendat la partida cu FCU Craiova, scor 3-1, din runda a 26-a a campionatului. 

Tachtsidis nu s-a potolit după amenda primită în urmă cu câteva etape și a ”recidivat” la meciul cu Oțelul, scor 2-2, în etapa a 28-a a SuperLigii, a transmis digisport.ro.

În minutul 77 al meciului cu Oțelul, Panagiotis Tachtsidis a văzut cartonașul galben pentru proteste din partea arbitrului Andrei Chivulete. Grecul de la CFR Cluj i-a reclamat arbitrului un fault comis la adresa lui Daniel Bîrligea, colegul său.

Protestele lui Tachtsidis au fost observate de antrenor, iar când Mutu a văzut că jucătorul său a primit din nou galben pentru proteste a schițat un gest de nemulțumire la marginea terenului.

”Este mai temperamental. Trăiește foarte intens meciul. A vrut să pună presiune pe arbitri, dar l-a costat. A primit și o amendă. Sper că învață din această greșeală. (...) Aşteptăm mai mult de la el. A fost deja amendat de către club. Este normal. Există nişte reguli pe care fiecare jucător trebuie să le respecte.

Este un lucru la care nu ne aşteptam. Mai ales la experienţa lui. El ştie şi nu are ce să comenteze în astfel de situaţii", spunea Adrian Mutu despre mijlocaş, la jumătatea lunii februarie, când acesta a încasat şi o amendă de la club

Comenteaza