CFR italiano. "Feroviarii" negociază cu un fost coleg al lui Mogoș

CFR italiano. "Feroviarii" negociază cu un fost coleg al lui Mogoș
| Foto: facebook.com/fccrotone

După ce l-au transferat pe internaționalul român, clujenii încearcă să obțină semnătura unui al jucător de la Crotone.

Formația din Gruia continuă căutările pentru noi întăriri, iar piața italiană încă le face cu ochiul "feroviarilor". După sosirile lui Ajeti (Pordenone), Boben (Pescara) și Mogoș (Crotone), CFR vrea încă un jucător din Italia.

"Mandorlini, fără frâne. Vrea tot ce e mai bun din Serie C", titrează o publicație italiană, care anunță că antrenorul îl dorește pe Cosimo (Mino) Chirico, mijlocașul celor de la Crotone. Jucătorul în vârstă de 31 de ani a avut parte de un sezon bun și este unul dintre fotbaliștii cu care antrenorul a mai lucrat.

În stagiunea 2020-2021, sub comanda lui Andrea Mandorlini, Mino Chirico a marcat 10 goluri și a pasat decisiv de 8 ori în 23 de apariții, în tricoul celor de la Padova. Acum, mijlocașul e pe picior de plecare de la Crotone, iar Cluj-Napoca pare cea mai probabilă destinație.

Afacerea ar fi una avantajoasă pentru CFR Cluj, având în vedere că fotbalistul are o clauză de reziliere rar întâlnită, de doar 1.500 de euro, valabilă până la 10 iulie.

Sezonul trecut a fost unul de referință pentru Chirico, care a punctat de 14 ori și a oferit 12 assist-uri în 39 de partide, iar în 19 dintre acestea s-a aflat pe gazon alături de noul "feroviar", Vasile Mogoș.

Comenteaza