CFR mai pierde un om de bază. A semnat cu Steaua

CFR mai pierde un om de bază. A semnat cu Steaua
După Davide Petrucci şi Bruno Guimaraes, clubul din Gruia se desparte de un alt jucător.

Mijlocaşul Antonio Jakolis s-a transferat, miercuri, la Steaua Bucureşti. În schimbul fotbalistului de 24 ani, vicecampioana României urmează să plătească 350.000 de euro. Mutarea acestuia a fost confirmată de preşedintele "feroviarilor", Iuliu Mureşan.

"Ne-am înţeles cu Steaua pentru mutarea lui Jakolis, am semnat actele, totul e rezolvat. De azi este al Stelei. Nu pot să vorbesc despre sume, dar vă daţi seama că oferta ne-a mulţumit din moment ce am fost de acord cu transferul", a spus oficialul CFR-ului într-o declaraţie oferită Agerpres.

Antonio Jakolis a venit la CFR în 2014. În cele două sezoane petrecute la Cluj, jucătorul croat a strâns 68 meciuri şi a înscris 9 goluri. În luna mai a anului 2016, Jakolis a câştigat Cupa României cu formaţia din Gruia după o finală cu Dinamo. mai mult, Jakolis a fost lider, sezonul trecut, în clasamentul celor mai buni pasatori decisivi din Liga 1, cu 8 pase decisive în 34 de jocuri.

În actuala stagiune, Jakolis a jucat în cinci din cele şase etape şi a marcat un singur gol. Ultimul meci al său în tricoul "vişiniilor" a fost remiza de sâmbătă, cu Timişoara, scor 1-1, din deplasare.

CFR Cluj s-a despărţit şi de vârful portughez Bruno Guimaraes. Atacantul de 30 ani a prins doar 70 minute în actualul sezon. El a jucat cu Concordia Chiajna (2-0) şi cu FC Botoşani (1-3). În primul dintre meciuri a reuşit să şi înscrie un gol. La Botoşani, Guima a suferit o accidentare la glezne şi de atunci nu a mai prins echipa clujeană. În cele din urmă, trupa antrenată de Miriuţă a anunţat, marţi seara, plecarea lui Guimaraes.

În cei doi ani petrecuţi la CFR, Bruno Guimaraes a înscris 6 goluri în 22 apariţii.

Comenteaza