News alert CFR, misiune grea în Suedia. Campionii au pierdut prima manșă cu Malmo

CFR, misiune grea în Suedia. Campionii au pierdut prima manșă cu Malmo
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au cedat la limită, scor 1-0, prima partidă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Începutul de repriză din Gruia a fost unul echilibrat, iar cele două echipe nu au avut faze de poartă. Singurul eveniment notabil din primele minute a fost faptul că instalația de nocturnă a CFR-ului a cedat. Suedezii au fost cei care au avut prima ocazie, prin Strandberg, care a șutat periculos, dar Arlauskis a prins în doi timpi.

Clujeni au preluat încet-încet inițiativa, dar nu au amenințat poarta scandinavilor. Două faze fixe executate de Deac și șutul peste al lui Omrani au fost momentele când CFR a trecut pe lângă gol. Lovitura de teatru în Gruia a venit la ultima fază a reprizei, când Strandberg a primit mingea și a depășit fundașii CFR-ului, reușind să îl învingă pe Arlauskis.

Actul secund s-a desfșurat după aceleași coordonate ca și prima parte. Chiar dacă Edi Iordănescu a mutat ofensiv și l-a introdus, la pauză, pe Ioniță în locul lui Djokovic, ofensiva CFR-ului nu s-a îmbunătățit. În minutul 55, același Strandberg a scăpat singur spre poartă, i-a pasat lui Rieks, dar Arlauskis a intervenit salvator în ultimul moment.

”Feroviarii” au controlat partida, dar posesia prelungită nu s-a concretizat la poarta lui Dahlin. Deac și Țucudean au fost cei mai periculoși oameni din tabăra clujenilor, dar partida s-a încheiat cu victoria scandinavilor, scor 1-0. Următorul meci pentru CFR va fi împotriva Dunării Călărași, sâmbătă, 28 iulie.

Echipe de start:

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic (’46 Ioniță), Hoban (’60 Males), Culio – Deac (’79 Păun), Țucudean, Omrani

Malmo (4-4-2): Dahlin – Larsson (‘89 Vindhelm), Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason (’89 Adrian), Lewicki, Christiansen, Rieks – Rosenberg, Strandberg (’86 Antonsson)

Comenteaza