CFR nu a spart gheața nici cu Mediaș. Fanii îi cer demisia lui Petrescu după 0-0 cu ”găzarii”

CFR nu a spart gheața nici cu Mediaș. Fanii îi cer demisia lui Petrescu după 0-0 cu ”găzarii”
CFR Cluj a terminat la egalitate partida cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, pe arena din Gruia, în etapa a 16-a din Liga 1.

Pe o vreme rece și cu vânt puternic, CFR s-a chinuit să marcheze în poarta penultimei clasate. Cea mai importantă ocazie i-a aprținut lui Păun. Șut lobat din careu, dar mingea lovește bara transversală (27). Moutinho centrează apoi în careu, însă Vera reia cu capul peste poartă (30).

În tribune încep să se încingă spiritele. ”Demisia, demisia!”, strigă o parte din spectatori către Dan Petrescu. ”Feroviarii” le dau din nou emoții medieșenilor. Moutinho centrează în careu, mingea se îndreaptă spre poartă, dar goalkeeperul Gazului o reține fără probleme (37). 

Repriza secundă se soldează cu o accidentarea lui Mitic, de la oaspeți. Pustai este nevoit să-l înlocuiască cu Neagu (51). O altă acțiune a ceferiștilor la poarta Gazului. Vera șutează de la 20 metri, dar balonul e prins de Greab (53). Plouă cu cartonașe galbene în Gruia. Buziuc, Cristea, Greab, De Vriese și Olaru la oaspeți, respectiv Omrani la CFR.

O ultimă șansă pentru CFR ca să ia cele trei puncte. Djokovic execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri, însă Greab este și de această dată la post (80). Ba mai mult, trupa lui Pustai prinde și ea curaj pe final. Dar Arlauskis reușește să-i salveze pe ardeleni la un șut al oaspeților (94). 0-0 și seria meciurilor fără victorie pentru CFR Cluj continuă. Fanii strigă din nou ”Demisia, demisia!” către Petrescu.

Ceferiștii au pierdut prima poziție, coborând pe 2, cu 34 puncte. Locul 1 a fost adjudecat de FCSB, cu 35 puncte, după un 5-2 în deplasare cu CS Universitatea Craiova. Următorul meci al echipei lui Dan Petrescu este programat duminica viitoare, tot în Gruia, împotriva Politehnicii Iași.

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0

Cartonașe galbene: Omrani/Buziuc, Cristea, Greab, De Vriese, Olaru

CFR Cluj: Arlauskis - Camora, Boli, Vinicius, Manea - Djokovic, Hoban (Coman 60) - Moutinho (Omrani 60), Nistor, Păun - Vera (Balde 72). Antrenor: Dan Petrescu

Gaz Metan: Greab - De Vriese, Cristea, Constantin - Bușu, Mitic (Cristea 51), Danci, Zderic - Buziuc (Popovici 61), Golubovic, Olaru (Manole 81). Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Marian Barbu

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Asistență: 1.500

Comenteaza