CFR nu se teme de FCSB. Altă echipă e principala contracandidată la titlu

CFR nu se teme de FCSB. Altă echipă e principala contracandidată la titlu

Deși roș-albaștrii sunt la două puncte distanță de clujeni, Daniel Stanciu crede că “feroviarii” se vor lupta cu altă formație pentru trofeul Ligii 1.   

După o serie de frământări la nivelul conducerii, care au afectat și jocul echipei, CFR trece printr-o perioadă bună. Antrenorul Antonio Conceicao a fost reconfirmat în funcție, iar formația din Gruia are nouă meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Clujenii conduc clasamentul din Liga 1, fiind urmați îndeaproape de FCSB.

Cu toate acestea, Stanciu consideră că formația clasată pe locul trei va fi principala contracandidată la titlu a CFR-ului. “Craiova e solidă, e un club bine structurat. Prin venirea lui Koljic, în sfârșit arată ca o echipă. Asta i-a lipsit atât sezonul trecut, cât și la începutul acestui sezon.

Principalul nostru adversar am putea să fim doar noi. Dacă ne pregătim în continuare, concentrați pe ce avem de făcut și avem liniște din toate punctele de vedere, CFR e e principala candidată la titlu. Steaua și Viitorul depind de o serie bună de rezultate”, a declarat managerul sportiv al clujenilor, potrivit Digisport.

Pentru CFR urmează partida de pe teren propriu, cu nou-promovata Dunărea Călărași. Meciul se va disputa sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 21:00.

Comenteaza