CFR nu subestimează Mediașul. Petrescu: ”Când eram la Urziceni, nu am reușit să câștig acolo”

CFR nu subestimează Mediașul. Petrescu: ”Când eram la Urziceni, nu am reușit să câștig acolo”
CFR Cluj va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș, sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare, în etapa a treia din Liga 1.

Deși are patru puncte după primele două runde, echipa lui Dan Petrescu nu e foarte optimistă înaintea duelului cu formația lui Cristi Pustai.

"Va fi un meci extraordinar de greu. Când eram la Unirea Urziceni nu am reușit să câștig niciodată la Mediaș. Sunt mulți jucători care pot face diferența la ei. Golubovic e un jucător cu experiență, care în campionatul nostru a demonstrat că are valoare. Mai e Curtean, apoi un tânăr foarte talentat, Olaru, jucătorii de bandă Buziuc și Popovici. Au o echipă puternică și agresivă, iar pe teren propriu pot face orice", a spus antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Formația din Gruia ocupă locul 2, cu 4 puncte. Gaz Metan este penultima în clasament, cu un singur punct. CFR Cluj a remizat în prima rundă la Botoșani (1-1), iar etapa trecută a învins-o acasă pe campioana FC Viitorul (2-0). Medieșenii au pierdut cu 0-3 în fața constănțenilor, iar în ultima etapă au scos un egal la Iași (0-0).

Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul Municipal din Mediaș. Partida va fi transmisă în direct pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

Sezonul trecut, CFR a scos un egal (1-1 la Cluj) și o victorie (2-1 la Mediaș) cu trupa lui Cristi Pustai.

Comenteaza