CFR pleacă la Iași după trei puncte. Petrescu: ”I-am urmărit foarte atent. Joacă ofensiv”

CFR pleacă la Iași după trei puncte. Petrescu: ”I-am urmărit foarte atent. Joacă ofensiv”
CFR Cluj va evolua în deplasare cu CSM Politehnica Iași, sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a 4-a din Liga 1.

Ardelenii sunt pe val după victoriile cu FC Viitorul (2-0) și Gaz Metan Mediaș (3-0), iar acum o caută pe a treia.

"CSM Iași este o echipă cu mulți jucători noi, la fel ca și CFR Cluj. Au jucători destul de buni, pe care i-am urmărit foarte atent la primele trei meciuri. Sunt într-o formă foarte bună. Am am văzut stilul lor de joc, este unul ofensiv, încearcă să marcheze și cu siguranță vor juca victorie. Nu mă așteptam ca după 3 etape să avem 7 puncte, ținând cont de problemele care au fost și lotul care s-a făcut așa de târziu. Programul a fost foarte greu. Cu puțină șansă puteam să câștigăm și la Botoșani. Acum trebuie să fim realiști, avem ce merităm, iar la jocul următor trebuie să arătăm consistență și caracter. Fără să ai rezultate la rând, nu poți emite pretenții la play-off", a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

Etapa trecută, Iașiul s-a impus cu 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna. Gruparea din Copou s-a întărit în aceste zile cu mijlocașul brazilian Jo Santos. Jucătorul de 26 ani a evoluat ultima dată în Campionatul Republicii Moldova, la Sheriff Tiraspol.

CFR Cluj ocupă locul 2 în clasament, cu 7 puncte. Moldovenii se află pe 8, cu 3 puncte mai puțin. În sezonul trecut, formația din Gruia a bifat trei victorii cu Iașiul: 1-0 și 2-1 în campionat, respectiv 2-0 în Cupa României.

CSM Politehnica Iași - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași. Întâlnirea va fi televizată pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

Comenteaza