CFR reîncepe campionatul cu dreptul

CFR reîncepe campionatul cu dreptul
Liderul Ligii 1 a câștigat cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, scor 2-0.

Partida a început cu o dominare clară a echipei clujene care s- a menținut pe tot parcursul jocului. Singurele faze notabile din prima repriză au fost o lovitură liberă, peste poartă, a debutantului Ioniță și golul reușit de Vinicius (min. 26), din pasa lui Culio. Oaspeții nu au avut niciun șut pe poartă în primele 45 de minute.

Partea a doua a jocului a început bine pentru elevii lui Dan Petrescu și Mailat a majorat scorul cu un șut frumos din marginea careului (min. 59). În minutul 75, Țucudean a obținut un penalty, dar argentinianul Culio a ratat. Singurele ocazii ale Concordiei au fost bara lui Bud și două șuturi periculoase ale lui Bumba.

Vestea proastă pentru clujeni este absența lui Omrani din meciul cu FCSB de etapa viitoare. Atacantul a fost introdus în minutul 82, dar a luat cartonaș galben doar un minut mai târziu. Pe final, Dan Petrescu le-a oferit șansa de a debuta lui Bordeianu și Costache.

"Feroviarii" au început în formula: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Djokovic, Culio - Ioniță, Țucudean, Mailat

Concordia Chiajna a aliniat următorul 11: Caparco - Bărboianu, Albu, Enza-Yamissi, Fota - Babic, Bucșa, Deaconu - Grădinaru, Batin, Bumba

Următorul meci pentru CFR va fi împotriva locului 2 din Liga 1, FCSB. Partida va avea loc sâmbătă, 10 februarie, la București.

Comenteaza