CFR se desparte de Bordeianu. Fotbalistul cu 5 titluri de campion ar putea ajunge la „U” Cluj

CFR se desparte de Bordeianu. Fotbalistul cu 5 titluri de campion ar putea ajunge la „U” Cluj
| Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

După un sezon în care a prins puține minute la CFR Cluj, mijlocașul Mihai Bordeianu și-a reziliat contractul pe care îl avea cu „vișinii”.

„Mulțumim, Mihai Bordeianu! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și jucătorul Mihai Bordeianu au ajuns la un acord de încetare a contractului. În cele 5 sezoane jucate la CFR Cluj, Bordeianu a bifat 159 de meciuri, reușind să marcheze 4 goluri și să fie autorul a 10 pase decisive. Pe această cale ii mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul echipei noastre și îi urăm multă baftă în carieră!”, a transmis formația din Gruia.

Conform Gazetei Sporturilor (GSP), mijlocașul în vârstă de 31 de ani, ar urma să semneze cu rivala din oraș, Universitatea Cluj.

20.000 de euro pe lună avea Bordeianu salariu lunar la CFR Cluj, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din loc, mai arată sursa citată.

În 2020 a fost vândut la Al Qadsiah pentru 1,2 milioane de euro, iar ulterior s-a întors în Gruia în februarie 2021, sub formă de împrumut. În vara aceluiași an a semnat definitiv, din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul are în palmare cinci Campionate ale României și două Supercupe, toate câștigate cu „vișinii”, potrivit transfermarkt.

Acesta mai avea contract valabil până în vara anului viitor.

Comenteaza