CFR se felicită că l-a luat pe Mailat: ”A intrat foarte bine cu Timișoara”

CFR se felicită că l-a luat pe Mailat: ”A intrat foarte bine cu Timișoara”
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, are tot mai multă încredere în mijlocașul Sebastian Mailat. În ultima etapă, jucătorul de 19 ani a evoluat împotriva fostei sale echipe.

Deși a jucat mai puțin de 15 minute în victoria cu bănățenii, scor 1-0, Mailat a avut suficient timp ca să-l impresioneze pe "Bursuc".

"E un jucător foarte bun. Se antrenează foarte bine, mai ales că a jucat la Poli. Mă gândeam, poate intră și dă și el un gol. Nu a fost prea departe, dar cei de la Timișoara s-au apărat foarte bine pentru că îl știau. Eu zic că a intrat foarte bine în meci. E clar că îi mai trebuie timp cu echipa. O să mergem în pregătiri și atunci o să îl cunosc mai bine, la fel și el", a declarat Petrescu.

Sebastian Mailat a primit laude din partea lui Dan Petrescu și după meciul de debut, cel cu Sepsi, pe care CFR l-a câștigat cu 2-0. Fostul jucător al Timișoarei a intrat atunci în minutul 66. "Am mare încredere în el. Dacă se va antrena bine, e posibil să ajungă un jucător mare", spunea tehnicianul ardelenilor.

Mailat este al doilea jucător transferat de CFR înaintea pauzei de iarnă. El a venit la Cluj din postura de jucător liber de contract. Echipa lui Dan Petrescu a mai bătut palma cu mijlocașul lui Dinamo, Valentin Costache (19 ani). Acesta din urmă se va alătura lotului abia din ianuarie.

Înaintea de a fi transferat la CFR, Mailat a bifat 14 meciuri și a înscris 2 goluri pentru Timișoara în actuala ediție de campionat. Este cotat la 150.000 de euro pe portalul transfermarkt.com. CFR Cluj este lider în Liga 1 înainte de ultimul meci din 2017, cu 49 puncte.

Comenteaza