CFR și-a aflat adversara din Champions League. Edi Iordănescu îi laudă pe cei de la Malmo: “Echipă valoroasă, cu jucători experimentați”

CFR și-a aflat adversara din Champions League. Edi Iordănescu îi laudă pe cei de la Malmo: “Echipă valoroasă, cu jucători experimentați”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii vor întâlni campioana Suediei, Malmo FF, în turul doi preliminar al celei mai importante competiții europene.

După ce au reușit un parcurs fără înfrângeri în amicale, pentru “feroviari” urmează meciul din prima etapă a Ligii 1, cu FC Botoșani, dar și duelul din Liga Campionilor cu suedezii de la Malmo.

Noul antrenor al campioanei, Edi Iordănescu i-a lăudat pe scandinavi, dar este încrezător că elevii săi se vor impune. “O echipă valoroasă, în ciuda parcursului mai slăbuţ din campionat. E campioana ţării, o echipă cu mare tradiţie în cupele europene, care vine cu jucători valoroşi, experimentaţi.

Am studiat-o şi ne concentrăm pe Malmo, dar mai avem, vom vedea. Faţă de noi, ei sunt în plin campionat, vor avea mai multe meciuri în picioare, dar asta nu prea contează. Important să ne urmărim obiectivul şi să-l şi atingem”, a spus Iordănescu, conform Telekom Sport.

Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan a vorbit despre Liga Campionilor și despre lupta din campionat. “Toate meciurile sunt grele, dar echipa va juca bine, aşa cum a făcut-o în partida cu Universitatea. Avem şanse să jucăm bine şi în cupele europene şi să ne calificăm. Sper să rupem şi tradiţia câştigării campionatului numai în anii pari, iar la anul să fim tot noi campioni”, a declarat conducătorul din Gruia.

Internaționalul român Ciprian Deac a lăudat metodele de pregătire ale noului antrenor și speră că echipa va fi pregătită pentru înfruntarea cu sudezii. “Îmi place stilul lui Edi Iordănescu, un antrenor căruia îi place foarte mult posesia, e puţin diferit faţă de Dan Petrescu.

O să avem un sezon foarte greu pentru că am câştigat campionatul, iar orice clasare mai jos de locul unu pentru noi ar fi un eşec! Ne gândim şi la meciul cu Malmo, am văzut că au jucători puternici, de talie, dar trebuie să fim pregătiţi în orice moment pentru astfel de meciuri”, a spus mijlocașul campioanei.

CFR va debuta în noul sezon al Ligii 1, în 20 iulie, pe teren propriu, împotriva echipei FC Botoșani. Patru zile mai târziu, clujenii debutează în Liga Campionilor, în duelul cu Malmo, tot pe arena din Gruia.

Comenteaza