CFR și-a învins fostul antrenor. Echipa lui Petrescu redevine lider după 2-0 cu Dinamo

CFR și-a învins fostul antrenor. Echipa lui Petrescu redevine lider după 2-0 cu Dinamo
CFR Cluj pleacă cu trei puncte prețioase din Ștefan cel Mare. ”Feroviarii” au câștigat cu 2-0 în fața lui Dinamo, duminică, în etapa a 18-a din Liga 1.

După o primă repriză terminată la scor alb, echipa lui Dan Petrescu a găsit drumul spre victorie. Ciprian Deac a profitat de o greșeală a defensivei dinamoviste, i-a pasat lui Billel Omrani, iar jucătorul franco-algerian a introdus balonul în plasă (49).

Al doilea gol al "ceferiștilor" a venit cinci minute mai târziu. Deac a fost faultat în careu de Oliva, iar centralul Ovidiu Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri. Argentinianul Juan Culio a transformat fără probleme de la punctul cu var și a ajuns la 6 goluri în acest sezon, fiind golgheterul ardelenilor (54). Toate golurile lui Culio din actuala ediție au venit din penalty.

În finalul partidei, Katsikas și-a spart arcada în urma unui duel cu Ibrahima Balde. Lovitura a fost atât de puternică, încât fața fundașului de la Dinamo s-a umplut de sânge (89). Scor final 2-0 și CFR urcă din nou în frunte clasamentului, acumulând 40 puncte. Dinamo este pe 7, cu 24 puncte.

A fost a doua partidă în care ardelenii și-au înfruntat fostul antrenor, Vasile Miriuță. Prima dată s-a întâmplat în etapa a 10-a, când Miriuță era pe banca Chiajnei. CFR a câștigat cu 1-0 atunci.

Dinamo - CFR Cluj 0-2 (0-0)

Au marcat: Omrani (49), Culio (54)

Cartonașe galbene: Nedelcearu, Nascimento/Omrani

Dinamo: Penedo - Oliva, Katsikas, Nedelcearu, Romera - Nascimento, Anton - Salomao, Rivaldinho (Nemec 45), Corbu (Hanca 53) - Bokila (Șerban 69). Antrenor: Vasile Miriuță

CFR Cluj: Arlauskis - Camora, Boli, Vinicius, Manea - Culio, Hoban - Djokovic (Nouvier 89), Nistor (Păun 45), Deac - Omrani (Balde 84). Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Ovidiu Hațegan

Stadion: Ștefan cel Mare, București

Comenteaza