CFR și FCSB au călcat strâmb înaintea derby-ului: Tensiunea predomină la ambele echipe

CFR și FCSB au călcat strâmb înaintea derby-ului: Tensiunea predomină la ambele echipe

Lupta pentru podium s-a întețit, după ce în ultima etapa din SuperLiga, atât liderul FCSB, cât și ocupanta locului secund, CFR Cluj, s-au văzut învinse în duelurile pe care le-au disputat.

Roș-albaștrii au pierdut, pe teren propriu, în fața nou-promovatei Oțelul Galați, scor 0-2, în timp ce echipa din Gruia a fost învinsă în deplasarea de la Craiova, scor 1-0, în fața Universității, care în acest moment se află la egalitate de puncte cu formația antrenată de Andrea Mandorlini.

După ce-și vor disputa meciurile din Cupa României la mijlocul săptămânii, cele două mari echipe din SuperLiga se vor întâlni duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, iar casele de pariuri anticipează o dispută cât se poate de echilibrată. La Superbet, unde se poate activa un bonus fără depunere la înregistrare, gazdele au primit o cotă de 2.70 la victorie, în timp ce oaspeții au o cotă de 2.80 pentru a obține toate cele 3 puncte puse în joc.

Niciuna dintre cele două formații nu traversează o formă deloc bună, în contextul în care CFR nu a reușit să se impună în ultimele 5 meciuri jucate, în timp ce FCSB a obținut doar două victorii în ultimele 7 partide disputate în toate competițiile.

Patronul celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, a tras un semnal de alarmă după eșecul suferit în ultima etapă și a anunțat că va face „curățenie” la iarnă, dacă echipa nu intră imediat pe un făgaș bun.

„Le transmit lui Andrea Mandorlini și băieților că vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat și un bonus consistent, de 250.000 de euro, pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, dacă vom obține 12 puncte. Dacă nu vom obține 4 victorii, în iarnă va fi revoluție la CFR Cluj.

Vom face o analiză foarte corectă și cei care ne-au nemulțumit vor pleca. Dacă nu vom obține 4 victorii, 6-7 jucători vor pleca. Eu cred că jucătorii sunt principalii vinovați pentru această situație.

E un ultimatum pentru toată lumea! Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de multă lume. Nu discutăm acum despre Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă,” a declarat Ioan Varga, pentru Fanatik.

Și Gigi Becali a răbufnit după eșecul neașteptat în fața nou-promovatei Oțelul Galați, anunțând deja câțiva jucători de care se va despărți cât de curând. Pe lângă Andrea Compagno, despre care a spus că mai are de jucat doar 3 meciuri la FCSB, finanțatorul roș-albaștrilor a enumerat și alți 3 fotbaliști care au intrat pe „lista neagră”.

„Vor pleca trei jucători. Sunt doi pe care i-am luat acum... Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă e prost și nu-l vrea nimeni, cum să joace la mine? Rotariu, Ganea, Compagno, Crețu, al patrulea. Nu contează Crețu, nu poți să-i pui în cârcă lui Crețu.

Băi, Rotariule, dacă ești atacant... Era mingea la el, du-te, bă, că ești tânăr... Pac, în spate la fundașul central. Urci cu mingea în dinți, cum s-o dai la fundaș? Ai ceva la cap?”, a spus Gigi Becali.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, 10 decembrie, de la orele 19:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, acolo unde sunt așteptați peste 20.000 de spectatori.

Etichete
Comenteaza