CFR și Universitatea încep azi faza grupelor din Cupa României

CFR și Universitatea încep azi faza grupelor din Cupa României
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ambele formații clujene vor juca în deplasare, împotriva unor echipe din Liga a 2-a.

La fel ca în stagiunea precedentă, cele două rivale din Cluj-Napoca fac parte din aceeași grupă a Cupei României, alături de CSM Alexandria și Rapid, cu care s-au întâlnit și în sezonul trecut, în timp ce Steaua și FC Botoșani le înlocuiesc pe Farul Constanța și CSC Dumbrăvița.

Atât Universitatea, cât și CFR, vor începe parcursul din Grupa B cu jocuri în deplasare, împotriva unor divizionare secunde. "Studenții" vor juca în Ghencea, contra Stelei, în timp ce "feroviarii" vor juca la Alexandria, contra formației din localitate.

Pentru Universitatea Cluj meciurile contra Stelei nu sunt o noutate, "Șepcile roșii" reușind să se impună în toate cele trei partide disputate până acum împotriva "militarilor", în eșalonul secund.

În schimb, duelul dintre CFR Cluj și CSM Alexandria va fi unul în premieră, iar elevii lui Andrea Mandorlini pornesc cu statutul de favoriți împotriva unei echipe care a promovat la finalul sezonului trecut în Liga a 2-a.

Partida dintre Universitatea Cluj și Steaua se va disputa de la 16:15, în timp ce jocul dintre CFR Cluj și CSM Alexandria va începe la 18:30.

Comenteaza