CFR și Universitatea se duelează azi în Derby-ul Clujului

CFR și Universitatea se duelează azi în Derby-ul Clujului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două rivale din oraș se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

Stadionul din Gruia va fi în această seară gazda celui de-al treilea episod al stagiunii din Derby-ul Clujului, un meci pe care ambele echipe îl încep cu un moral bun și cu gândul la victorie.

Partida de azi va fi cea de a 32-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 15 succese ale gazdelor din această rundă, cinci victorii ale "Şepcilor roşii" şi 11 remize.

În 15 din aceste întâlniri, "feroviarii" au avut statut de gazdă și s-au impus de 8 ori, 4 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar Universitatea Cluj a câștigat 3 partide.

Cel mai recent succes al "studenților" în Gruia într-un joc de campionat a fost în 24 martie 2014, când "Șepcile roșii" câștigau cu 2-1 grație reușitelor lui Lemnaru și Ciupe, Ogbu fiind cel care a punctat pentru CFR.

În ceea ce privește duelul de la nivelul băncilor tehnice, foștii colegi Dan Petrescu și Ioan Ovidiu Sabău s-au mai întâlnit de 8 ori din postura de antrenori, iar statistica e echilibrată. Fostul fundaș a câștigat de 3 ori, fostul mijlocaș s-a impus de două ori, iar 3 partide s-au încheiat la egalitate.

Derby-ul Clujului, dintre CFR și Universitatea se va disputa astăzi, de la 20:30. 

Comenteaza