CFR trage linie după încheierea sezonului. Mureșan: ”Sunt foarte mulțumit”

CFR trage linie după încheierea sezonului. Mureșan: ”Sunt foarte mulțumit”
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a tras linie după încheierea actualului sezon. Oficialul ”feroviarilor” a vorbit despre transferurile pe care dorește să le facă din vară și despre obiectivele echipei pentru următoarea stagiune.

Formația din Gruia a terminat pe 4 în play-off, cu 33 puncte. Deși este pe loc de Europa League, nu poate evolua din cauza insolvenței.

"Sunt foarte mulțumit de parcursul nostru. Având în vedere că am pierdut bani cu insolvența și am început campionatul cu 6 puncte în minus, locul 4 e mai mult decât onorabil pentru noi. Viitorul a câștigat titlul pe teren, merituos. Hagi a mers pe politica cu jucători tineri și i-a ieșit", a declarat președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

El este încrezător că formația sa va ieși din insolvență pe 26 mai, atunci când se judecă al patrulea termen din dosar. Dacă va avea câștig de cauză, CFR va putea juca în cupele europene din 2018. "Eu așa sper. Am plătit toate datoriile. E o aberație să mai fim în insolvență, așa ceva nu s-a mai văzut la noi".

Conform Digisport, CFR ar fi făcut deja primul transfer al verii. E vorba de fundașul muntenegrean Sasa Balic (27 ani). Jucătorul din fosta Iugoslavie a evoluat ultima dată în Bosnia, la FK Sarajevo. Balic a mai jucat în România la ASA Târgu-Mureș, în sezonul 2015-16. Mureșan nu a comentat această informație. "Nu-i nimic oficial. Transferuri vom face, însă mai mult din afară".

Oficialul "feroviarilor" a clarificat apoi situația fotbaliștilor aflați la final de contract. Printre ei se numără Tiago Lopes, Cristian Bud sau Juan Carlos Ruiz. "Unii poate vor rămâne, alții vor pleca. Vedem". Mureșan îl regretă pe fundașul Ionuț Larie (30 ani), care a plecat liber de contract la FCSB. ”A fost un jucător important, dar nu am putut să-i satisfacem pretențiile”.

Spre deosebire de antrenorul Vasile Miriuță, care își pronpune titlul pentru următorul sezon, Mureșan nu se gândește atât de departe. "Obiectivul nostru rămâne tot calificarea în play-off și vedem după aceea", susţine oficialul din Gruia.

Comenteaza