CFR-ul are nevoie de o minune pentru a elimina Celtic. Dan Petrescu: “Dacă mai facem un miracol ar trebui să le facem statuie jucătorilor”

CFR-ul are nevoie de o minune pentru a elimina Celtic. Dan Petrescu: “Dacă mai facem un miracol ar trebui să le facem statuie jucătorilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Tehnicianul formației din Gruia crede că diferența dintre cele două echipa este una considerabilă, iar parcursul reușit de “feroviari” până acum este unul miraculos.

Clujenii au pornit de jos, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu obiecitvul de a ajunge în grupele unei competiții europene. După ce au trecut cu emoții de Astana și Maccabi Tel Aviv, campionii vor da peste un adversar mult mai periculos, Celtic Glasgow. Dan Petrescu este de părere că ar fi o minue ca echipa sa să elimine campioana Scoției.

”Celtic are o istorie incredibilă, fanii sunt unici, au fost și 25.000 în deplasări pentru amicale. Odată ce intri în baza lor sportivă te simți jucător, antrenor, om. Se întâmplă ceva senzațional acolo, jucătorii au toți salarii peste un milion. Nu putem compara Astana cu Celtic. Au o istorie importantă, chiar dacă nu joacă într-un campionat puternic. Sper că noi vom reuși o minune, așa cum am făcut în primele tururi.

Noi aducem jucători liber, dacă aveam și eu buget 10 milioane pentru transferuri, așa puteam accepta că ne batem 50-50 cu Celtic. Așa nu era o minune că eliminam Maccabi. Dar ei au 14 jucători în naționala Israelului, jucători care câștigă între 500.000 și un milion. Și noi cu jucători liberi am eliminat două echipa mai bune decât noi. Dacă mai facem un miracol ar trebuie să le facem statuie jucătorilor”, a declarat antrenorul.

Până la meciul cu Celtic, CFR Cluj întâlnește Chindia Târgoviște. Partida e programată sâmbătă, de la ora 21:00.

Comenteaza