CFR-ul lui Petrescu, lăudat de Hagi: ”Își merită locul”

CFR-ul lui Petrescu, lăudat de Hagi: ”Își merită locul”
Fostul decar al echipei naționale i-a felicitat pe ”ceferiști” pentru evoluțiile din prima parte a sezonului.

În ultima etapă din 2017, CFR Cluj a pierdut cu 1-2 pe terenul lui CS Universitatea Craiova. A fost primul eșec înregistrat de ardeleni după o serie de șase meciuri fără înfrângere, din care cinci victorii consecutive, și al treilea din actuala ediție de campionat.

Elevii lui Dan Petrescu rămân în fruntea clasamentului, dar cu un avans fragil față de a doua clasată, FCSB. CFR are 49 puncte, iar "roș-albaștrii", 47. Ocupanta locului 3, CS Universitatea Craiova, rămâne și ea aproape de prima poziție. Oltenii au în acest moment 43 puncte.

Parcursul primelor trei clasate l-au impresionat pe Gheorghe Hagi, care a ținut să le felicite. "CFR, Steaua (FCSB, n. red.) și Craiova sunt pe merit pe primele trei locuri. Țin să le felicit, sunt echipe foarte bune", a spus antrenorul campioanei FC Viitorul, în direct la Telekom Sport.

Constănțenii au încheiat anul cu stângul, fiind învinși cu 0-2 de FCSB. Deținătoarea titlului este pe locul 6 în campionat, având 34 de puncte. "Din păcate, am primit niște goluri ușoare, dar echipa a reacționat bine. Au fost lucruri pozitive. S-a încheiat un an, cu bune și cu rele. Vine următorul și trebuie să creem o strategie", a adăugat fostul decar al echipei naționale.

Comenteaza