CFR va susține un test cu Aris Limassol. Petrescu: ”Cei care au jucat puțin îmi vor demonstra că merită să intre cu Botoșani”

CFR va susține un test cu Aris Limassol. Petrescu: ”Cei care au jucat puțin îmi vor demonstra că merită să intre cu Botoșani”
Dan Petrescu profită de pauza cauzată de meciurile Echipei Naționale. Duminică, de la ora 17:00, pe arena din Gruia, CFR Cluj va susține un amical cu formația cipriotă Aris Limassol.

Pentru această partidă, Petrescu nu îi va avea la dispoziție pe mijlocașii Ciprian Deac și Ovidiu Hoban. Ambii se află la Copenhaga, unde România va susține ultimul joc din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, contra Danemarcei. Va lipsi și fundașul Cristi Manea, convocat la selecționata U21.

"Bursucul" va avea însă ocazia să-i testeze pe jucătorii care au prins mai puține minute. Următorul meci oficial al CFR-ului va avea loc duminica viitoare, de la ora 20:45, pe teren propriu, împotriva lui FC Botoșani.

"Sper ca cei care au jucat puțin să evolueze 90 minute, fără să se accidenteze, și să-mi demonstreze că sunt pregătiți să intre cu Botoșani", a spus antrenorul "feroviarilor".

Formația din Gruia ocupă locul 1 în Liga 1, cu 32 puncte. Aris Limassol a terminat pe locul 10 ediția trecută a campionatului cipriot, iar în acest moment ocupă penultima poziție în competiția internă.

La echipa cipriotă joacă patru români. E vorba de Bănel Nicoliță, Marius Alexe, Alexandru Ioniță I și Andrei Radu. Ultimul nu va evolua, fiind chemat la selecționata sub 21 ani. Înainte de amicalul cu CFR, Aris a susținut și un amical cu Dinamo, pierdut cu 1-2. Golurile victoriei au fost marcate de Jeremy Bokila. Congolezul a venit la Cluj în această vară, dar ardelenii au renunțat la el după 6 etape.

CFR Cluj - Aris Limassol se joacă duminică, de la ora 17:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Accesul spectatorilor va fi liber.

Comenteaza