CFR vrea să uite de eliminarea din Cupă cu un succes în fața Craiovei

CFR vrea să uite de eliminarea din Cupă cu un succes în fața Craiovei
CFR Cluj va da piept cu CS Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 20:30, la Pitești, în cea de-a treia etapă din play-off.

Va fi a patra întâlnire cu CS Universitatea Craiova din actuala stagiune. CFR Cluj a obținut un egal (0-0) și o înfrângere (1-2) cu oltenii în sezonul regulat, dar a reușit să scoată gruparea din Bănie în optimile Cupei Ligii la penalty-uri.

Ardelenii au rămas pe un singur front în 2017, elevii lui Miriuță fiind eliminați din Cupa României de ACS Poli Timișoara. Echipa din Gruia a ratat semifinalele după ce a pierdut cu 5-6 la loviturile de departajare, marți, pe stadionul Dan Păltinișanu. În primele 120 minute, scorul a fost 0-0. "Feroviarii" au ratat astfel și șansa de a-și apăra trofeul câștigat anul trecut.

"Îmi pare rău că am părăsit Cupa României, mai ales pentru suporteri. Ne doream cu toții să mergem mai departe, dar nu avem timp de regrete. Avem un joc foarte greu cu Craiova și vom face tot ce depinde de noi ca să câștigăm. Acolo sunt jucători de valoare, au un antrenor bun, pe care îl respect foarte mult, chiar Nea Gigi (Mulțescu - n. red.) m-a dus la Dinamo când eram jucător. Vrem să câștigăm ca să lăsăm Craiova în spatele nostru și nu ne interesează alte rezultate, pentru că suntem la mâna noastră", a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță.

Înaintea partidei de sâmbătă, "feroviarii" ocupă locul 3 din play-off, cu 25 puncte, în timp ce trupa lui Gigi Muțescu se află pe 4, cu un punct mai puțin. Etapa trecută, CFR Cluj a câștigat cu 3-2 în fața campioanei Astra Giurgiu, iar Craiova a remizat cu Dinamo, scor 0-0.

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Partida va putea fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza