Champions League, optimi: Seară magică pentru Monaco. A eliminat-o pe City după un meci fabulos VIDEO

Champions League, optimi: Seară magică pentru Monaco. A eliminat-o pe City după un meci fabulos VIDEO
AS Monaco s-a calificat în sferturile Champions League după 3-1 cu Manchester City, miercuri, pe Stade Louis II, în manșa secundă din optimile competiției.

Francezii aveau nevoie de o victorie la două goluri diferență ca să meargă mai departe, după 3-5 în partida tur. Nu a trecut mult, iar Mbappe (8) a deschis scorul din pasa lui Bernardo Silva. Fabinho (29) a dublat apoi avantajul cu un șut din careu, după un assist al lui Mendy. Către finalul jocului, trupa lui Pep Guardiola a făcut 1-2 prin Sane (71), scor la care englezii erau calificați în sferturile Ligii. Minunea nu a ținut mult, iar câteva minute mai târziu, Bakayoko (77) a marcat cu capul pentru 3-1.

AS Monaco devine, astfel, a șaptea sfert-finalistă din actualul sezon de Champions League. Echipa din Principat este, totodată, a patra formație care merge mai departe după ce a fost învinsă în prima manșă. În aceeași situație s-au mai aflat Barcelona, Borussia Dortmund și Leicester City.

În celălalt duel al serii, Atletico Madrid a terminat la egalitate confruntarea cu Bayer Leverkusen, scor 0-0, rezultat care o califică în faza următoare a competiției. În tur, spaniolii s-au impus cu 4-2. Tragerea la sorți pentru meciurile din sferturi vor avea loc vineri, 17 martie 2017.

Tabloul complet al echipelor calificate în sferturile Champions League: Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona, Borussia Dortmund, Juventus, Leicester City, AS Monaco și Atletico Madrid.

VEZI REZUMATUL VIDEO

AS MONACO - MANCHESTER CITY 3-1 (2-0)

Au marcat: Mbappe (8), Fabinho (29), Bakayoko (77)/ Sane (71)

Cartonașe galbene: Bakayoko, Germain, Lemar/ Sagna, Sterling, De Bruyne

Monaco: Subasic - D. Sidibe, Raggi (Toure 70), Jemerson, B. Mendy - Fabinho, T. Bakayoko, Lemar - B. Silva, Germain (C) (Dirar 91), Mbappe (Joao Moutinho 81)

Antrenor: Leonardo Jardim

Manchester City: Caballero - B. Sagna, Stones, Clichy (Iheanacho 84), Kolarov - Sane, Fernandinho, D. Silva (C) - De Bruyne, Aguero, Sterling

Manager: Pep Guardiola

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Stade Louis II - Monaco

Comenteaza