Chelsea a stricat fiesta fanilor clujeni ai lui Liverpool! VIDEO

Chelsea a stricat fiesta fanilor clujeni ai lui Liverpool! VIDEO
Fanii clujeni ai lui Liverpool s-au adunat în pub-ul Londoner pentru a sărbători o victorie împotriva lui Chelsea, într-un meci foarte important pentru "cormorani" dar echipa antrenată de Mourinho le-a stricat fiesta.

Chelsea a câştigat pe Anfield Road cu 2-0 prin golurile lui Ba şi Willian. 
Clujenii din fan clubul Liverpool mai speră însă că favoriţii lor vor câştiga primul titlu după 24 de ani de la precedentul. Atmosfera de la Londoner a fost incendiară. Fulare, steaguri, berea curgând în valuri, astfel a fost atmosfera în localul din Piaţa Muzeului. La final, fanii s-au împrăştiat pe la casele lor dezamăgiţi de rezultat.

"Chelsea a practicat un anti-joc. Mourinho e expert la chestia asta. Am sperat că vom învinge dar iată că am pierdut. Nu contează, noi rămânem fanii lui Liverpool şi sperăm să câştigăm campionatul" ne-a declarant unul dintre fani!


În ciuda golurilor primite,  fanii clujeni ai lui Liverpool au cântat în local celebrul imn "You never walk alone", au scandat sloganuri, au aplaudat sau au strigat de neputinţă.


Vicleanul Mourinho i-a anihilat pe favoriţii lor cu un joc distructiv. Rămâne ca trupa lui Lampard să confirme în meciurile viitoare.


La Cluj activează unul din cele mai frumoase fan cluburi ale lui Liverpool din Româna iar membrii acestuia, clujeni şi studenţi,  se reunesc săptămânal la barul Londoner, unde vizionează împreună meciurile favoriţilor într-o atmosferă de zile mari.

Mini-reportaj realizat de Tiberiu Fărcaş

Comenteaza