Chipciu anunță că liderii vestiarului sunt alături de antrenor: "Eu și Nistor am vorbit cu Toni, are susținerea noastră"

Chipciu anunță că liderii vestiarului sunt alături de antrenor: "Eu și Nistor am vorbit cu Toni, are susținerea noastră"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Căpitanul Universității Cluj a dezvăluit și că jucătorii au discutat cu reprezentanții conducerii clubului.

"Studenții" au traversat recent o perioadă în tensionată, în care despărțirea de Toni Petrea părea iminentă. Cu toate acestea, antrenorul își păstrează funcția, iar căpitanul Alex Chipciu a anunțat că are parte și de susținerea vestiarului.

Mai mult, mijlocașul a dezvăluit și că au existat discuții între jucători, tehnician și conducere, iar cele trei părți au decis de comun acord să continue colaborarea.

"Am avut în acest an niște momente când am arătat bine și niște momente când am arătat foarte rău. Probabil cele în care am arătat rău nemulțumesc pe toată lumea. Trebuie să ne gândim că obiectivul nostru sunt locurile 6-9. Cu o victorie mâine suntem în play-off.

S-a pus o presiune exagerată pe echipă. Trebuie să fim conștienți că asta ne poate afecta. Noi trebuie să ne cunoaștem mai bine, s-au schimbat foarte multe și e nevoie de timp.

Noi nu am discutat mult despre subiectul antrenorului. Am discutat cu cei din conducere, au cerut părerea jucătorilor, mi se pare ceva atipic în fotbalul românesc.

Eu și Nistor am vorbit cu Toni și i-am spus că are susținerea noastră și am încercat ca toți să facem în așa fel încât să fie bine pentru club, pentru Universitatea și pentru suporteri. Atmosfera e bună, am fost la o masă doar noi jucătorii. La un meci cu CFR toți vom fi motivați", a explicat Chipciu.

Comenteaza