Chipciu ar putea juca în Liga a 3-a din sezonul viitor: "E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului"

Chipciu ar putea juca în Liga a 3-a din sezonul viitor: "E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu și ar putea evolua pentru echipa secundă a CFR-ului, dacă nu își găsește un nou angajament.

Viitorul lui Alexandru Chipciu nu se mai leagă de CFR Cluj. Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a anunțat că între oficialii campioanei și mijlocaș au existat discuții despre reziliere sau despre un posibil transfer.

Totuși, în cazul în care Chipciu, care nu a mers în cantonamentul din Austria alături de colegii săi, nu își va găsi un nou club, fostul internațional ar putea evolua pentru echipa secundă a "feroviarilor", în Liga a 3-a.

"Nu a plecat cu echipa. Am căzut de acord să rezilieze sau să caute un transfer, e un jucător bun, era dorit de U Cluj. E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului şi a lui Chipciu.

Dacă nu îl ia nimeni, avem echipa a doua. Îi vom oferi condiţii de pregătire, îl vom sprijini să caute un contract, vom suporta şi noi o parte din salariu", a spus Balaj pentru Orange Sport.

În cei doi ani și jumătate petrecuți la CFR Cluj, Alexandru Chipciu a strâns 76 de meciuri în tricoul vișiniu, a înscris de 5 ori și a oferit 5 pase decisive.

Comenteaza