Chipciu și-a dat din nou drumul la gură: ”Au apărut aberații despre salarii... Media salarială de la U Cluj e mai mică, decât la FC Voluntari și ei au retrogradat”

Chipciu și-a dat din nou drumul la gură: ”Au apărut aberații despre salarii... Media salarială de la U Cluj e mai mică, decât la FC Voluntari și ei au retrogradat”
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Universitatea Cluj a pierdut la penalty-uri barajul pentru Conference League împotriva Universității Craiova, iar oltenii merg în Europa. Ce a declarat Alex Chipciu după ratarea cupelor europene cu "U" Cluj. 

Alex Chipciu a fost pornit pe colegii cu experiență, după meciul dintre Universitatea Craiova și Universitatea Cluj, în urma căruia echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a ratat cupele europene. Acesta a făcut declaraţii despre diferenţa dintre bugetul Universităţii Cluj şi cel al oltenilor. 

„E greu să tragem concluzii acum. Sunt mândru de colegi, de echipă, am făcut un joc foarte bun, am fost superiori. Acesta este fotbalul, învățăm. Când văd că echipa joacă cum a făcut-o azi nu mai am ce să spun. Acesta este fotbalul. Eram nervos la final, am pus toată presiunea pe un copil de 20 de ani, nu știu câți ani are Ilie.

M-a enervat că nu au luat responsabilitatea jucătorii cu experiență, care ar trebui să fie prioritari. Nu am pierdut din cauza lui dar trebuie să învățăm din acest meci, poate vom lua alte decizii când vor fi penalty-uri. A fost entuziasmul lor când conduceau, se dezbrăcau suporterii prin tribune. dar apoi s-au îmbrăcat.

Am fost net superiori lor, o echipă cu buget dublu, de pe locul 3. Am fost aproape, să nu uităm de unde a plecat acest club, am fost aproape de o mare performanță. Media salarială de la "U" Cluj e mai mică ca la FC Voluntari și ei au retrogradat. Au apărut aberații despre salarii, din cauză că este o echipă finanțată din bani publici”, a spus Alex Chipciu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, citat de prosport.ro

Comenteaza