Chipciu știe cum se pot obține puncte în campionat: "Trebuie să dai un gol şi se termină meciul. Cam asta e istoria în Liga 1"

Chipciu știe cum se pot obține puncte în campionat: "Trebuie să dai un gol şi se termină meciul. Cam asta e istoria în Liga 1"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a vorbit despre starea terenurilor din România, la finalul meciului câștigat de "studenți" cu CS Mioveni.

Experimentatul fotbalist al echipei clujene crede că a găsit cheia victoriilor în Superligă. Chipciu consideră că starea majorității terenurilor din primul eșalon este precară, iar prima echipă care înscrie are șanse foarte mari să își păstreze avantajul până la finalul partidei.

"Nu-mi dau seama dacă a fost un meci foarte spectaculos. Important e că am câştigat. În România, dacă te aperi bine, ai şanse mult mai mari să câştigi pentru că marchezi un gol, apoi condiţiile sunt...

Terenurile sunt uscate, iarba e mare, e foarte greu să pasezi şi trebuie să te mobilizezi să nu iei gol şi să dai un gol şi se termină meciul. Cam asta e istoria în Liga 1.

Îmi place fotbalul. Am jucat pe toate poziţiile, cred că mai puţin fundaş central. Am jucat atacant la Steaua, fundaş stânga la Anderlecht, inter, dar fundaş central cred că n-am jucat. Bine, în poartă nu cred că... sau m-am băgat odată când eram în 10. Îmi place fotbalul, vreau să joc oriunde", a declarat mijlocașul Universității Cluj.

Comenteaza