Cinci handbaliste de la Universitatea Cluj, chemate la loturile naționale

Cinci handbaliste de la Universitatea Cluj, chemate la loturile naționale

Sportivele clubului clujean au fost selecționate pentru loturile A și B, care vor participa la competiții amicale în Franța, respectiv Polonia.

Deși echipa nu merge foarte bine în campionat, mai multe handbaliste de la Universitatea Cluj au fost remarcate de selecționerul Ambros Martin și au fost chemate pentru acțiunile echipei naționale. Dintre acestea, Cristina Boian va face parte din Lotul A, care se va deplasa în Franța pentru turneul Golden League. La competiția din Hexagon, româncele vor întâlni Norvegia, Danemarca și țara gazdă. În plus, din Lotul A face parte și Cristina Laslo, sportivă crescută la “U” Cluj.

Alte patru “studente”, Alexandra Dindiligan, Andra Moroianu, Raluca Petruș și Laura Popa vor face parte din Lotul B al României, care va participa la o competiție amicală la Gdansk, în Polonia. Celelalte participante la turneul amical vor fi Polonia, Polonia B, Islanda, Finlanda, Spania B, Slovacia și Argentina.

Până la reunirea loturilor naționale, elevele lui Alin Bondar au parte de un meci important în Liga Florilor. Clujencele se vor deplasa la Baia Mare pentru partida cu Minaur. Jocul va avea loc duminică, 10 martie, de la ora 17:00.

Comenteaza