Cinci jucători de la "U" nu mai fac parte din planurile lui Ioan Ovidiu Sabău

Cinci jucători de la "U" nu mai fac parte din planurile lui Ioan Ovidiu Sabău
| Foto: FC Universitatea Cluj

Principalul "studenților" nu se mai bazează, pentru a doua parte a campionatului, pe cinci fotbaliști. Aceștia nu au mai făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya.

Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va face pregătirea de iarnă într-un cantonament din Antalya. O parte dintre jucători au plecat deja de astăzi, 3 ianuarie, urmând ca restul să facă deplasarea pe parcursul zilei de joi, 4 ianuarie.

U Cluj a anunțat două transferuri până acum, brazilienii Thalisson Kelven și Roger Junio fiind aduși în Ardeal să contribuie la obiectivul stabilit în vestiar: calificarea în play-off.

Pe de altă parte, Ioan Ovidiu Sabău a anunțat conducerea clubului că nu se mai bazează pe cinci fotbaliști. Este vorba de Andrei Miron, Andreas Calcan, Ioan Filip, Dragoș Tescan și Elvis Manu, potrivit informatiilor publicate de sport.ro.

Având în vedere acest lucru, oficialii echipei încearcă să ajungă la o înțelegere pentru reziliera amiabilă a contractelor acestora. De altfel, cei cinci au rămas la Cluj, unde vor continua pregătirea până la găsirea unor variante.

Comenteaza