Cine ar putea deveni partenerul lui Paszkany la CFR

Cine ar putea deveni partenerul lui Paszkany la CFR
Omul de afaceri, Gruia Stoica, cel care controleaza Grupul Feroviar Roman şi care a câştigat licitația de privatizare a Companiei CFR Marfă, a declarat aseară la TVR că intenţionează să investească în fotbal şi că ar fi posibil să cumpere acţiuni la CFR Cluj.

Gruia a mai nominalizat şi clubul Rapid. Declaraţia omului de afaceri a venit în aceeaşi zi în care, în presă, au apărut informaţii cum că Arpad Paszkany nu ar mai avea posibilitatea de a susţine CFR-ul la un nivel înalt de unul singur şi caută parteneri care să investească în clubul clujean de fotbal.

Conform hotnews.ro, Gruia Stoica este un controversat om de afaceri, supranumit "regele vagoanelor" fiind plasat în 2011 de revista Forbes în Top 10 "Cei mai bogaţi români".  Potrivit informaţiilor apărute în presă de-a lungul timpului, primii bani i-a câştigat din afaceri cu fier vechi. Apoi s-a orientat către transportul feroviar de marfă. Aşa a luat fiinţă, în 2000, Grup Feroviar Român, companie care a ajuns să fie cel mai important operator privat de mărfuri din ţară.

Etichete
Comenteaza