Cine este kosovarul Krasniqi, asul din mâneca lui Dan Petrescu: "NU mă interesează viața de noapte"

Cine este kosovarul Krasniqi, asul din mâneca lui Dan Petrescu: "NU mă interesează viața de noapte"
| Foto: Ermal Krasniqi, bucurându-se alături de Dan Petrescu, la meciul de debut cu Farul Constanţa

Fotbalistul campioanei CFR Cluj care a impresionat la debutul în Superligă a început fotbalul abia la 18 ani și nu a fost niciodată la chefuri prin cluburi.

Noua senzație din Liga 1, kosovarul Ermal Krasniqi are 24 de ani şi a impresionat încă de la debutul în tricoul campioanei CFR Cluj tocmai în derby-ul ce-a schimbat liderul din Liga 1, 3-0 pe terenul Farului. 

Adus în această vară de la Ballkani FC, Ermal Krasniqi a debutat la CFR Cluj şi a marcat în minutul 49, din pasa lui Yeboah, aducând formaţia lui Dan Petrescu în avatanj.

„Am vorbit despre transferul lui Ermal după ultimul meci din Conference League, dintre CFR și Ballkani. Nu a fost lesne, fiindcă pretențiile clubului din Kosovo nu au fost tocmai mici, în miezul sezonului. Dar am găsit un numitor comun", a explicat pentru GSP.ro agentul FIFA italian Stefano Salvini, care se cunoaște de mai mulți ani cu Dan Petrescu. 

Ermal Krasniqi a început târziu fotbalul, deoarece mulți ani a făcut doar futsal, mai exact, doar de șase ani s-a dedicat carierei. „A început la o echipă mică de futsal, ulterior a fost descoperit în Kosovo și așa a ajuns la primul club de fotbal profesionist. Doar că avea 18 ani! 

A recuperat megarapid, și-a câștigat dreptul de a-și arăta valoarea în România și în Europa în «dubla» cu Lazio. A căpătat o tehnică deosebită, este un tip dedicat, tare bun, pentru el există doar acasă-antrenamente-meciuri-acasă", a mai explicat agentul italian pentru gsp.ro.

„Mi-a zis: «N-am fost în viața mea în club! Pe mine nu mă interesează viața de noapte, eu vreau să fiu cea mai bună versiune a mea în fotbal». Este un tip foarte tăcut. O să-i cunoașteți caracterul. Lucrează din greu și nu se dă bătut. (...) Este un muncitor", a mai spus Salvini.

Ermal Krasniqi este cotat la 375.000 de euro, conform transfermarkt.com, iar în acest sezon a marcat şapte goluri şi a dat două pase decisive în 17 partide de campionat pentru Ballkani, fostul său club.

Comenteaza