Cine l-a adus la limita răbdării pe calmul Neluțu Sabău: "Telenovelă! Șmecherii ieftine!"

Cine l-a adus la limita răbdării pe calmul Neluțu Sabău: "Telenovelă! Șmecherii ieftine!"
| Foto: https://www.ultras24.ro/

Antrenorul de la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, este cunoscut şi pentru faptul că reuşeşte să îşi păstreze calmul în situaţii limită şi să îşi controleze reacţiile. Totuşi, un jucător i-a testat răbdarea la modul serios. 

Antrenorul lui "U" Cluj a răbufnit şi a avut un discurs tăios la adresa jucătorului care a reușit să îi perturbe calmul, Ianis Stoica, atacant care sub comanda lui a făcut un sezon foarte bun. Stoica a refuzat să se mai prezinte la antrenamente, lansând ideea că ar avea o ofertă mult mai bună din Israel, dar apoi a semnat cu Hermannstadt.

Neluțu Sabău nu s-a reţinut să îşi arate dezamăgirea vizavi de atitudinea lui Ianis Stoica. Antrenorul s-a amuzat pe seama explicației fotbalistului și crede că acesta întâi a semnat cu Hermannstadt, apoi a făcut o „regie” pentru a putea pleca: "Șmecherii ieftine!"

„Șmecherii ieftine! Spune foarte multe despre tine, ca om, când faci astfel de scenarii” 

„Sunt convins că a avut niște motive extraordinar de serioase să plece (n.r. râde). Și toată telenovela asta și toată înscenarea asta, că dacă mă apuc să vorbesc… Toate au fost regizate și gândite și așa mai departe. Nu suntem nici noi… Suntem în fotbal de atâta timp.

Dar, spune foarte multe despre tine ca om când faci astfel de scenarii și îți pregătești terenul și pe urmă încerci să dai vina pe altcineva. Trebuie să-ți asumi. S-a luat decizia asta, asta ți-ai dorit foarte mult, negocierile au fost purtate de mult, ai fost învățat într-un anumit fel, să spui anumite lucruri și acum vii și spui că, vezi Doamne, să transmiți cu subînțeles că cineva din club, că atmosfera, că financiar… Să fim serioși, nici vorbă de așa ceva”, a spus Neluțu Sabău, citat de prosport.ro

"Am avut niște motive pentru a pleca de la U. Din respect, pentru că sunt mai în vârstă decât mine majoritatea de acolo, nu aș vrea să dezvălui", declara Ianis Stoica, în contextul părăsirii lotului Universităţii Cluj. 

Ianis Stoica a reușit 9 goluri în acest sezon, în 25 de partide jucate la Universitatea Cluj în Superliga și în Cupa României.

Comenteaza