Cine l-a ”desființat” pe Dan Petrescu după ce a refuzat naționala şi spune că la CFR Cluj un politician trage sforile

Cine l-a ”desființat” pe Dan Petrescu după ce a refuzat naționala şi spune că la CFR Cluj un politician trage sforile

Tehnicianul campioanei din Gruia, Dan Petrescu, este al treilea antrenor care a refuzat să preia echipa națională în ultimele săptămâni, după Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. Cine l-a "desfiinţat" pe "Bursuc" după "telenovela" clauzei de reziliere?

Antrenorul CFR-ului a fost așteptat timp de aproape trei săptămâni să dea un răspuns cu privire la oferta de a antrena naţionala. Răspunsul a fost în cele din urmă unul negativ, Dan Petrescu alegând să continue la Cluj. Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu și patron la FC Vaslui a avut o reacție dură după refuzul lui Dan Petrescu, transmite digisport.ro

Adrian Porumboiu a transmis, în cadrul unui interviu că pentru el, Dan Petrescu ”nu mai există”, iar fostul mare arbitru internațional a acuzat și ”sceneta de prost gust” și ”circul ieftin” din cele trei săptămâni în care a fost așteptat răspunsul antrenorului.

Porumboiu se declară uluit de ipocrizia în cazul invitaţiei şi aşteptării răspunsului lui Dan Petrescu de a antrena reprezentativei României. "El este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România, dar, după sceneta asta de prost gust, un truc ieftin, prin care să demonstreze ce? Dan Petrescu, pentru mine, nici nu vreau să mai aud de el ca antrenor și ca om.

Revenind la Dan Petrescu, căruia nu vreau să-i mai pronunț numele. Să fii antrenorul echipei naționale e o mândrie, atât pentru el, cât și pentru suporterul echipei naționale. Fotbalul nu e pentru oamenii bogați, e pentru suporterii care au un nivel mediu sau mai jos de salariu.

Este un fenomen care atrage foarte multă lume. Hai să-i spun circ, dar sunt elegant. Despre ce vorbim? Acolo (n.r. la CFR Cluj) conduce Dîncu. El conduce și Federația. Ei de ce s-au împotmolit de 400.000 de euro, care, oricum, n-ajungeau la Dan Petrescu? Dacă pleca în Ungaria sau la Chelsea, da, plătește penalitatea, dar el pleca la naționala României. Este un conflict de interese.

Cel care este la CFR Cluj este Dîncu. El este și la Federație. Nu că-i nașul lui Burleanu, dar îi îndrumă și pașii, că e încă un bebeluș. Cine este Dîncu? Este ministrul Apărării Naționale. Băi, atât de jos am ajuns?”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Digi Sport.

Comenteaza