Cine l-a impresionat pe Ioan Ovidiu Sabău în cantonament: "Am apreciat implicarea și dorința de a progresa"

Cine l-a impresionat pe Ioan Ovidiu Sabău în cantonament: "Am apreciat implicarea și dorința de a progresa"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a dezvăluit numele jucătorilor care s-au remarcat în cadrul pregătirilor de iarnă.

"Studenții" au avut parte de un cantonament în Antalya, unde Ioan Ovidiu Sabău a analizat modul în care s-au pregătit și progresele pe care le-au făcut din punct de vedere fizic. Tehnicianul a avut cuvinte de laudă pentru Mamadou Thiam, dar a remarcat și alți jucători.

"Thiam este la un alt nivel în moment de față, din punct de vedere al ritmului și implicării. Cred că este și mai puternic și am apreciat implicarea lui și dorința de a progresa.

La testele pe care le-am dat, cred că și-a depășit nivelul și va fi mai bun. Am observat plusuri la Chipciu, Remacle, Bic, Oancea, Vlădoiu, jucători care au fost extraordinari din punct de vedere fizic", a dezvăluit Sabău.

La polul opus se află Ze Gomes, cel care a sosit la "U" Cluj pe parcursul pregătirii și nu a apucat să ajungă la același nivel cu ceilalți jucători. Ianis Stoica are și el nevoie de acomodare, însă e considerat o soluție de către Ioan Ovidiu Sabău.

"Ze Gomes încă nu e pregătit, a venit destul de târziu. Cred că are calitate și ne va ajuta. Ianis Stoica trebuie și el să se acomodeze cu ce înseamnă "U" Cluj. L-am văzut puțin apăsat, dar ne poate ajuta foarte mult și asta ar trebui să îl motiveze", a spus directorul tehnic al Universității Cluj.

Comenteaza