Cine revine în familia CFR-ului? A acceptat oferta lui Varga

Cine revine în familia CFR-ului? A acceptat oferta lui Varga

CFR Cluj a anunţat o revenire în familia din Gruia a unui fost mijlocaş, pe un post diferit decât cel pe care l-a avut anterior: "Ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei noastre".

Ovidiu Ștefan Hoban, băimăreanul de 40 de ani, care a jucat 6 ani la CFR Cluj din 2017, dar care s-a retras din activitatea de pe teren, revine în Gruia. Acesta a jucat pe postul de mijlocaș defensiv şi pe plan internațional, cu prezențe la naționala României. 

Clubul CFR Cluj a anunţat revenirea lui Hoban în staff-ul care pregăteşte juniorii U16 şi va face echipă cu un alt CFR-rist cu vechime, Cosmin Tilincă. "Bine ai revenit în familia noastră, Ovidiu Hoban!

Vă anunțăm cu entuziasm că Ovidiu Hoban, fostul mare jucător al echipei noastre, revine la CFR Cluj într-o nouă postură, aceea de antrenor al Academiei noastre.

Alături de Cosmin Tilincă, un alt fost mare jucător CFR-ist, Ovidiu își va folosi expertiza sportivă dobândită în urma celor aproape 500 de meciuri jucate în cei 19 ani de activitate, pentru a-i îndruma și pregăti pe juniorii grupei U16 în a avea o carieră de succes!

Ne bucurăm, Ovi, că ești din nou în mijlocul familiei noastre și îți urăm cât mai multe reușite în noua ta carieră de antrenor", a transmis CFR Cluj pe Facebook. 

Ovidiu Hoban a strâns 168 de meciuri la CFR Cluj și a cucerit șapte trofee cu ardelenii: cinci titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României. Fostul internațional a decis să se retragă oficial la finalul sezonului trecut, după șase ani la CFR Cluj. 

Comenteaza