Cine va arbitra returul dintre Young Boys și CFR Cluj, din turul trei preliminar al Champions League

Cine va arbitra returul dintre Young Boys și CFR Cluj, din turul trei preliminar al Champions League
| Foto: Facebook CFR Cluj

Meciul dintre Young Boys Berna şi CFR Cluj, care va avea loc marţi, de la ora 21:30, pe Stadionul Wankdorf din Berna va fi condus de o brigadă de arbitri turci. 

Arbitrul turc Cuneyt Cakir va conduce meciul la centru. Arbitri asistenţi ai lui Cuneyt Cakir vor fi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, iar arbitru de rezervă a fost delegat Alper Ulusoy. Cakir a mai arbitrat-o pe CFR în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul 2019-2020, când Slavia Praga se impunea cu 1-0 la Cluj-Napoca, pe 20 august 2019, a transmis Agerpres. 

Turcul s-a aflat la centru şi la trei partide jucate de Steaua (FCSB) în cupele europene. Steaua a învins-o pe Motherwell cu 3-0 pe teren propriu, în data de 30 iulie 2009, în preliminariile Europa League. Pe 18 septembrie 2013, Steaua era învinsă în deplasare de Schalke 04 cu 3-0 în grupele Ligii Campionilor. FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona cu 5-1 la Bucureşti, pe 23 august 2017, în preliminariile Champions League.

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Young Boys Berna, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Echipa lui Marius Şumudică a ajuns deja la Berna. Marţi, de la 21:30, se va disputa meciul Young Boys-CFR Cluj, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, partidă care va fi în direct pe Digi Sport 1.

Comenteaza