News alert Cine va fi noul antrenor al Universității Cluj

Cine va fi noul antrenor al Universității Cluj
| Foto: Facebook/FC Universitatea Cluj

Fostul internațional va prelua conducerea tehnică a echipei clujene, cu un obiectiv clar promovarea în elita fotbalului românesc.

După ce a ratat promovarea directă și șansa de a câștiga barajul, Bogdan Lobonț a plecat de la Universitatea Cluj, iar căutarile pentru un nou antrenor au început. Chiar dacă s-a vorbit despre Costel Enache sau Leo Grozavu, alesul conducerii este Cristian Dulca, un om apropiat de ceea ce înseamnă Universitatea. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a îmbrăcat tricoul “Șepcilor roșii” și chiar i-a pregătit pe studenți în două rânduri.

Universitatea Cluj va avea un nou antrenor. Cristi Dulca este cel care trebuie să îi ducă pe “studenți” în Liga 1Toate aranjamentele au fost făcute, astfel încât mai lipsește doar parafarea contractului de către antrenor. Conform gsp.ro, Dulca va fi ajutat la “U” Cluj de Mircea Cojocaru, cel care a pregătit echipa în sezonul trecut, și de Cristian Pojar.

În afara formației clujene, Dulca le-a mai pregătit pe FC Vaslui, Delta Tulcea, Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, Energeticianul și a fost selecționerul naționalei de tineret a României.

Comenteaza