Ciprian Deac: Cine va fi vinovat dacă CFR Cluj nu va termina pe primul loc

Ciprian Deac: Cine va fi vinovat dacă CFR Cluj nu va termina pe primul loc
| Foto: Facebook - CFR Cluj

CFR Cluj s-a impus la limită împotriva celor de la Farul Constanța, scor 1-0, în etapa cu numărul șapte din play-off-ul Ligii 1, însă Ciprian Deac nu e convins că echipa sa a meritat cele trei puncte. 

Ciprian Deac a tras primele concluzii, la finalul partidei din Gruia cu Farul Constanţa. Acesta a spus că, în ciuda victoriei obținute, nu știe dacă "feroviarii" meritau să rămână cu cele trei puncte, ținând cont că prima repriză a fost controlată de către oaspeți.

"Ei veneau după două înfrângeri și știam că vor fi foarte montați și chiar așa a fost. Un meci greu, câștigat cu puțin mai mult noroc. Cred că prima repriză le-a aparținut, au avut ocaziile clare, au controlat jocul. Vrem să câștigăm fiecare meci, însă cu cât trece timpul apare nerăbdarea și asta se vede în jocul nostru. 

Nu mai suntem lucizi, vrem să dăm gol cât mai repede și acest lucru se vede în teren. E bine că am reușit să câștigăm, nu știu dacă meritam în seara asta cele 3 puncte, dar, știți cum e, în fotbal îți trebuie și puțin noroc ca să obții victoria. 

E clar că se simte o presiune, am condus campionatul de la început până la sfârșit și acum, dacă nu vom termina pe primul loc, doar noi jucătorii am fi de vină. Dar, știți cum e în fotbal, dacă nu ești concentrat până nu ești campion matematic, fotbalul te pedepsește. Ar trebui să fim puțin mai calmi, să avem răbdare”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei, citat de digisport.ro

Unicul gol al partidei din Gruia a fost marcat de Daniel Birligea (min. 66), care a înscris pentru prima dată în campionatul României şi astfel ardelenii s-au îndepărtat la cinci puncte de principala urmăritoare, FCSB, formație care are însă cu un meci disputat în minus.

Comenteaza