Ciprian Deac, de acord cu antrenorul său: "O echipă matură nu trebuia să primească gol în ultimele minute"

Ciprian Deac, de acord cu antrenorul său: "O echipă matură nu trebuia să primească gol în ultimele minute"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș al CFR-ului i-a dat dreptate lui Adrian Mutu, care a criticat modul în care "feroviarii" au gestionat finalul meciului cu Oțelul Galați.

Egalați în prelungirile jocului din etapa a 27-a din Superligă, clujenii se întorc în Gruia cu doar un punct. După ce antrenorul s-a declarat dezamăgit de apărare, Ciprian Deac a vorbit și el despre modul în care a fost gestionat finalul jocului de la Galați.

"Am reușit să înscriem înainte de pauză. Apoi am intrat mai bine în repriza a doua. Am văzut multe în fotbal. O echipă matură nu trebuia să primească gol în ultimele minute.

Acolo a fost o greșeală colectivă, nu că a făcut Muhar penalty. Voi fi suspendat pentru următorul meci. Suntem 30 de jucători și nu are nimeni locul de titular asigurat.

Nu se va simți lipsa mea. Cei care vor juca vor da 100%. S-au mai rulat jucători, pentru că avem un lot numeros. Se vor înjumătăți punctele și vom vedea. Cred că avem valoarea să ne batem până în ultimele meciuri la campionat", a spus mijlocașul, conform Digisport.

La Galați, Deac a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului și va fi suspendat în etapa viitoare, când CFR Cluj întâlnește Farul Constanța.

Comenteaza