Ciprian Deac, declarații surprinzătoare despre Dan Petrescu. “Că ne înjură? Mie chiar îmi place”

Ciprian Deac, declarații surprinzătoare despre Dan Petrescu. “Că ne înjură? Mie chiar îmi place”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Noul căpitan al CFR-ului a vorbit despre posibila revenire a fostului internațional pe banca formației din Gruia.

Începutul de an a fost unul agitat în curtea campioanei. După trei rezultate mai puțin bune, Antonio Conceicao a fost demis și înlocuit temporar cu Alin Minteuan. Totuși, mandatul fostului fotbalist al CFR-ului pare să nu fie unul de durată, în condițiile în care se vorbește din ce în ce mai des despre o revenire a lui Dan Petrescu pe banca “feroviarilor”.

În plus, conducerea clujenilor a decis și schimbarea căpitanului echipei, iar banderola a trecut acum pe brațul lui Ciprian Deac. Mijlocașul a vorbit despre revenirea pe banca CFR-ului a omului care a adus cel de-al patrulea titlu din istoria echipei clujene.

“Ştie foarte bine să unească, să ne ţină aproape, să luptăm unul pentru celălalt. Este foarte important să ne ajutăm mult în teren. Acolo am făcut diferenţa anul trecut. Este un antrenor foarte bun, dar nu vreau să dau din casă. Este clar că ştie să te motiveze foarte bine şi ştie să pregătească foarte bine meciurile. Este printre puţinii antrenori care vine dimineaţa la stadion şi pleacă seara.

E incredibil ce poate să facă Dan Petrescu. Mie mi-a plăcut şi cu Conceicao, îmi place şi cu Minteuan. Sunt antrenori foarte buni. Dânsul m-a dorit şi în China. Am fost foarte aproape să plec cu dânsul. Mă bucur că putem lucra din nou împreună şi mă bucur că putem lucra la CFR.  

Eu de când sunt aici sunt obişnuit să schimb antrenorii. Este important ce facem noi jucătorii pe teren. Dacă va veni Dan Petrescu,  noi o să ne bucurăm foarte mult. Cunoaşte foarte bine echipa. În mare parte, această echipă este formată de dânsul. Şi Minteuan este un antrenor care cunoaşte foarte bine CFR. A făcut performanţă aici”, a declarat Deac pentru Telekom Sport.

Internaționalul român a discutat și despre temperamentul lui Petrescu. “Că ne înjură? Mie chiar îmi place. Glumesc. Este clar că se enervează foarte uşor, dar mie îmi place un asemenea antrenor. Când îl văd pe bancă, parcă îmi dă putere să alerg mai mult şi să vreau mai mult.

Este foarte calm. La pauză, nu l-am văzut niciodată nervos. Este nervos doar în timpul meciurilor. La antrenamente, este un om foarte calm, un om foarte bun, un om care simte jucătorul”, a precizat mijlocașul.

Noul căpitan al CFR-ului, Ciprian Deac, a evoluat în 17 partide în actuala stagiune a Ligii 1 și a reușit să înscrie de trei ori.

Comenteaza