Ciprian Deac despre posibilele transferuri de la CFR: “Dacă ar fi după mine, nu aş lăsa pe nimeni să plece”

Ciprian Deac despre posibilele transferuri de la CFR: “Dacă ar fi după mine, nu aş lăsa pe nimeni să plece”

MIjlocașul clujenilor își dorește că formația din Gruia să își păstreze actualul nucleu de jucători pentru a obține un nou titlu.

Campioana a încheiat perfect cantonamentul din Turcia, cu o victorie în fața slovacilor de la AS Trencin, scor 4-2, la care s-au adăugat alte două succese și o remiză. Totuși, începutul de an a fost marcat de probleme financiare ale echipei, după ce patronul a anunțat că nu va mai investi. Concuderea a încercat să găsească soluții, iar principala variantă luată în calcul a fost vânzarea de jucători.

Ciprian Deac se opune categoric unor plecări de la CFR. “Dacă ar fi după mine, nu aş lăsa pe nimeni să plece. Din ce am înţeles, nu va pleca nimeni. Pe de o parte, m-aş bucura pentru ei, dar ar fi pierderi mari. Dacă şi-au prelungit contractele sau se vor prelungi înseamnă că se vrea performanţă. CFR Cluj îşi propune să câştige ambele trofee”, a declarat mijlocașul, conform Digisport.

Internaționalul român a oferit și opinia sa în legătură cu perioada de pregătire. “E bine că nu s-a accidentat nimeni şi că am terminat cantonamentul fără înfrângere. Victoriile aduc victorii şi suntem foarte bine. Vrem să rămânem pe locul 1 şi să intrăm în play-off de pe primul loc. Au intrat banii, iar lucrurile merg pe un făgaş normal. Cred că arătăm destul de bine. Nu doar că am câştigat meciuri, ci am jucat foarte bine”, a precizat Deac.

Pentru CFR Cluj urmează primul meci oficial din 2019, împotriva celor de la Hermannstadt. Partida se va disputa sâmbătă, 2 februarie, de la ora 20:00.

Comenteaza