Deac, după prima victorie în ultimele cinci partide: “Ne-am deblocat, mental nu eram foarte bine”

Deac, după prima victorie în ultimele cinci partide: “Ne-am deblocat, mental nu eram foarte bine”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei s-a declarat încântat de succesul cu Poli Iași din campionat și speră ca “feroviarii” să se mențină în lupta pentru titlu.

Revenit în primul 11 după absența cauzată de îmbolnăvirea cu COVID-19, internaționalul român Ciprian Deac a fost eroul CFR-ului la Iași. Fotbalistul campioanei a reușit să înscrie de două ori și a adus primul succes pentru clujeni în ultimele cinci partide.

La finalul jocului, Deac a recunoscut că echipa a suferit în ultimele jocuri, însă speră ca trupa din Gruia să se mențină în lupta pentru primele poziții din Liga 1.

“E clar că nu asta e faţa CFR-ului: să piardă atâtea meciuri consecutiv. Ne bucurăm că am câştigat, să sperăm că ne-am deblocat puţin, pentru că mental nu eram foarte bine. La acest club, dacă pierzi un meci este foarte greu, dar să pierzi trei la rând este inimaginabil.

Ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte, pentru că Steaua (FCSB, n. red) a câştigat şi se distanţează uşor, uşor de noi. Sperăm să rămânem acolo, lângă ei. Vom avea meciul de la Cluj cu ei şi să sperăm că ne vom apropia mult mai mult”, a declarat Deac, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza