Ciprian Deac își dorește în continuare titlul: ”Am muncit pentru acest campionat, cred că merităm”

Ciprian Deac își dorește în continuare titlul: ”Am muncit pentru acest campionat, cred că merităm”

Mijlocașul CFR-ului a vorbit despre perioada complicată prin care trece planeta, dar și despre programul său de pregătire.

Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, iar rata de răspândire a a virusului nu oferă speranțele unei reluări rapide a activității. Chiar dacă sezonul se afla în ultima fază, cea a play-off-ului, soarta titlului din Liga 1 nu este încă decisă. CFR Cluj conduce ierarhia campionatului, iar Ciprian Deac e de părere că formația sa merită un nou titlu, al treilea consecutiv.

“Dacă noi am fi declarați campioni, nu ar fi ca și cum ne-am trezi campioni după două, trei etape. Eu zic că noi am muncit pentru acest campionat. Dacă s-ar lua această decizie, eu unul m-aș bucura ca și la celelalte două titluri pe care le-am câștigat. Cred că merităm”, a spus internaționalul român la Digisport.

Mijlocașul “feroviarilor” a vorbit și despre programul său de pregătire. “Fotbalul înseamnă suferință, multă muncă, să ai o viață ordonată. Somnul, mesele… În această perioadă este o luptă foarte mare cu mine, să încerc să mă mențin. La greutatea la care sunt acum mă simt foarte bine și aici aș vrea să rămân. Nu e ușor.

Am auzit foarte multă lume că echipele au nevoie de o lună ca să revină la forma fizică necesară competiției, dar eu cred că două, trei săptămâni sunt suficiente. E clar că în această perioadă toată lumea va trebui să lase de la ea și să piardă. Dar eu nu pot să vorbesc în numele tuturor, fiecare știe ce a semnat. Dar cred că așa ar fi normal, ca toată lumea să piardă în această perioadă”, precizat Deac.

Comenteaza