Video Ciprian Deac, lăudat de UEFA. Mijlocașul CFR-ului a fost poreclit “Regele fazelor fixe”

Ciprian Deac, lăudat de UEFA. Mijlocașul CFR-ului a fost poreclit “Regele fazelor fixe”

Evoluțiile bune reușite de internaționalul român în faza grupelor au fost remarcate de UEFA, care i-a găsit o nouă poreclă jucătorului din Gruia.

CFR Cluj a reușit un sezon europan remarcabil, după ce au pornit din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, “feroviarii” s-au calificat în primăvara europeană a Europa League. Trupa lui Dan Petrescu a reușit să elimine din grupele competiției câștigătoarele Cupei din Italia și Franța, Lazio, respectiv Rennes, iar unul dintre cei mai imporanți jucători ai campioanei a fost Ciprian Deac. Intenaționalul român a reușit două goluri și trei pase decisive, iar evoluțiile sale au contribuit serios la calficarea formației din Gruia în primăvara europeană.

Într-un clip video postat pe conturile de socializare ale UEFA, mijlocașul campioanei a fost poreclit “Regele fazelor fixe”. În imagini e prezentat golul înscris de Deac, direct din lovitură liberă în deplasarea de la Rennes, dar și centrările transformate în gol de Burcă și Rondon împotriva lui Celtic, respectiv Rennes.

Comenteaza