Ciprian Deac, mesaj pentru fostul antrenor: “Tot ce s-a întâmplat a fost din vina noastră. Îmi pare rău că a plecat domnul Conceicao”

Ciprian Deac, mesaj pentru fostul antrenor: “Tot ce s-a întâmplat a fost din vina noastră. Îmi pare rău că a plecat domnul Conceicao”

După discuțiile și problemele din vestiar de dinaintea meciului cu Astra, internaționalul român a preluat banderola de căpitan, de la Mario Camora.

Deși echipa clujeană este în continuare pe primul loc în Liga 1, rezultatele mai puțin bune din 2019 au cauzat probleme serioase în Gruia. Antrenorul Toni Conceiao a fost demis și înlocuit cu interimarul Minteuan, în timp ce Mario Camora a pierdut banderola de căpitan pentru că a condus revolta din vestiar.

Ciprian Deac a prefațat partida împotriva Politehnicii Iași. “E clar că meciul de la Iași e unul important, noi venim după trei eșecuri. Din punctul meu de vedere, ultimul meci a fost un meci slab, în care nu am avut nici noroc. În primele două meciuri ale anului am practicat un fotbal destul de bun, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm.

A fost o săptămână grea, dar de fapt așa au fost ultimele trei. Când vrei să te bați la campionat, un eșec îți strică toată săptămâna. Așa e în fotbal, nu poți mereu să câștigi. Nu trebuie să renunțăm, suntem echipa de pe primul loc și nu e nimic pierdut”, a declarat mijlocașul.

Internaționalul român consideră că vina pentru rezultatele slabe este a jucătorilor și nu a tehnicianului. ”Nu cred că este prima dată de când sunt eu aici când am schimbat trei antrenori. Rămâne de văzut ce va fi. Totuși, eu cred că cel mai important e ceea ce facem noi pe teren. Dacă suntem motivați și suntem bine mental, nu cred că avem nevoie de antrenor.

Tot ce s-a întâmplat a fost din vina noastră. Îmi pare rău că a plecat domnul Conceicao, un antrenor foarte bun, care ne-a dus pe primul loc și cu care am practicat un fotbal foarte bun”, a explicat fotbalistul.

Mijlocașul a vorbit și despre schimbarea de căpitan de la CFR. ”Îmi pare rău pentru Camora, el a fost căpitanul nostru de când am revenit. Este căpitanul nostru, un om foarte important, care a fost la club și la bine și la rău. Totuși, contează acum doar cele trei puncte pentru că ne-am pierdut puțin încrederea. Noi suntem foarte serioși la antrenament și sunt sigur că rezultatele vor apărea”, a spus internaționalul român.

Deac a confirmar și transferul lui Cristi Bud la CFR Cluj. ”Nu am reușit să mă văd cu Cristi astăzi, dar suntem prieteni. E un jucător foarte bun, care cred că ne va ajuta. În primele meciuri am creat foarte multe ocazii și nu am reușit să marcăm. El este jucătorul de care avem nevoie. Vom vedea care va fi cel mai în formă dintre cei trei atacanți”, a precizat mijlocașul.

Partida dintre CFR Cluj și Poli Iași se va disputa sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20:00.

 

Comenteaza