Ciprian Deac, model pentru tinerii jucători: “O să am timp de vacanțe după ce mă las”

Ciprian Deac, model pentru tinerii jucători: “O să am timp de vacanțe după ce mă las”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Experimentatul mijlocaș a ales să joace ultimul meci din play-off, cel cu FCSB, deși majoritatea titularilor campioanei și-au încheiat deja sezonul.

CFR Cluj a câștigat un nou titlu la finalul partidei cu CS U Craiova și cei mai mulți dintre oameni de bază ai lui Dan Petrescu și-au luat mai repede vacanță. Printre ei nu s-a numărat și Ciprian Deac, care și-a dorit să joace și contra FCSB-ului, fiind schimbat doar în prelungiri.

Experimentatul fotbalist al formației din Gruia și-a explicat decizia și a vorbit despre evoluția colegilor săi, care au prins mai puține minute în actuala stagiune.

“Mă bucur de fiecare meci, pentru mine fiecare meci e o sărbătoare. Mă bucur în fiecare zi de antrenamente, de fotbal. Simt în continuare motivație și bucurie.

A fost o sărbătoare, un joc frumos. Și pentru ei, a venit multă lume, nu mai aveau nimic de pierdut. Mulți dintre colegii mei au intrat în vacanță.

Eu o să am timp de toate vacanțele din lume după ce mă las. Nu vreau doar să fiu la număr pe teren, vreau să ajut echipa. Era clar că am venit să obținem punct sau puncte. Atât s-a putut.

Nu cred că am făcut un joc slab. Nu am jucat cu rezervele, am jucat cu cei care au evoluat mai puțin. La CFR, ca să fii titular, trebuie să muncești o săptămână întreagă”, a spus mijlocașul pentru Digisport.

Comenteaza