Ciprian Deac, reacție după scandalul provocat de tatăl său: „N-am nevoie de avocat!”

Ciprian Deac, reacție după scandalul provocat de tatăl său: „N-am nevoie de avocat!”
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Andrea Mandorlini și liderii vestiarului formației din Gruia s-ar afla în relații tensionate în ultima perioadă. Deranjat de faptul că fiul său nu se mai află printre primele opțiuni ale tehnicianului "feroviarilor", tatăl lui Ciprian Deac susține că băiatul său este umilit de către antrenor, iar italianul refuză comunicarea cu mijlocașul.

Ba mai mult, Deac senior anunță că mai mulți dintre jucătorii vechi din vestiarul formației din Gruia au o relație tensionată cu Andrea Mandorlini și sunt nemulțumiți de antrenor.

Totuși, Ciprian Deac, care a mărturisit că vrea să se retragă de la gruparea ardeleană, a acordat un interviu celor de la CFR Cluj în care s-a declarat dezamăgit de reacția părintelui său. Fotbalistul s-a delimitat de declarațiile tatălui său și a mărturisit că a fost luat prin surprindere de felul în care acesta a reacționat la adrea lui Mandorlini.

Mi-am dorit foarte mult să clarific situația și să spun că nu îmi convine, nu îmi face cinste și sunt foarte supărat de cele apărute. Chiar voiam să vorbesc cu voi, să îmi spun și eu părerea. Îmi pare rău că a apărut asemenea lucru, mai ales acum când mai avem șase meciuri foarte importante, în care trebuie să fim liniștiți, trebuie să fim concentrați. Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate.

Pe de o parte, îl înțeleg și pe tatăl meu, pentru că este subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul său să joace cât mai mult, dar nu pot să accept asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis, trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. După cum știți, sunt un tip care nu m-am băgat în niciun conflict și chiar fug de conflicte și nu îmi plac scandalul. Voiam să lămuresc această situație și să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem uniți în continuare și toți băieții sunt concentrați la meciurile care urmează.

Am vorbit și cu antrenorul, era normal, nimănui nu îi place să vadă asemenea articole. Îl înțeleg perfect și pe dânsul, dar cred că cel mai rău din această poveste am ieșit eu. Am aproape 40 de ani și nu am nevoie de avocat, nu am nevoie ca cineva să vorbească în numele meu. Nu știam de acest articol, și eu am fost surprins.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că nu îmi face cinste și nu mă reprezintă asemenea lucru. Am muncit de mic să îmi fac un nume, am muncit de mic să ajung la o echipă bună, să fac performanță și să se vorbească lucruri bune despre mine. Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat și azi noapte nu am reușit să adorm, pentru că m-a afectat foarte mult”, a declarat Ciprian Deac, potrivit digisport.ro.

Titular incontestabil în ultimii ani, Ciprian Deac a strâns doar 448 de minute în 12 meciuri în actualul mandat al lui Andrea Mandorlini.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza