Ciprian Deac și-a luat gândul de la echipa națională: “Îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele”

Ciprian Deac și-a luat gândul de la echipa națională: “Îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele”
| Foto: digisport.ro

Experimentatul mijlocaș susține că nu va refuza convocările, însă consideră că jucătorii tineri pot ajuta mai mult naționala.

Cu 13 goluri și 7 pase decisive, Deac a contribuit din plin la un nou titlu pentru CFR Cluj, al șaselea pentru el alături de “feroviari”. Totuși, mijlocașul în vârstă de 35 de ani susține că nu se mai gândește la echipa națională, iar jucătorii mai tineri de pe poziția sa ar putea face diferența pentru echipa condusă de Mirel Rădoi.

“Din câte am văzut eu lista, cu nu știu câți jucători..., nu am fost pe acea listă, deci nu are rost să mă mai gândesc! Eu cred că în România sunt mulți jucători buni, plus că eu cred că nu mai pot ajuta naționala. Ar fi bine pentru jucătorii tineri să meargă acolo, îi va ajuta în viitor. Eu am mare încredere în generația care vine, sunt jucători talentați, care în scurt timp vor ajunge la echipe mari din Europa.

Nu voi refuza convocările, dar îmi place să fiu realist și să-mi cunosc limitele. Sunt mulți jucători peste mine, pe postul meu, care pot ajuta mai mult naționala. Man, Moruțan, Olaru, jucători foarte buni, sunt mulți. Îmi place foarte mult Petrila, mă bucur că va reveni la noi. Nu aș vrea să uit pe cineva. România are potențial și nu-mi fac probleme”, a spus mijlocașul la Digisport.

Deac a debutat la echipa națională în martie 2010, sub comanda lui Răzvan Lucescu și a strâns 26 de selecții și 4 goluri sub tricolor.

Comenteaza