Ciprian Deac, sincer după succesul cu UTA: “Nu ne mințim singuri, să zicem că a fost perfect”

Ciprian Deac, sincer după succesul cu UTA: “Nu ne mințim singuri, să zicem că a fost perfect”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român a reușit o nouă pasă decisivă, la reușita lui VInicius, care le-a adus cele trei puncte “feroviarilor”.

CFR Cluj a reușit să învingă pe terenul celor de la UTA, însă jocul campioanei a suferit. La finalul partidei, Ciprian Deac a recunoscut că formația sa nu a evoluat la cel mai înalt nivel, însă e convins că alături de colegii săi va reuși să îmbunătățească performanțele CFR-ului.

“Nu am fost echipa din ultimele meciuri în seara asta. Nu ne-am creat multe ocazii de gol. Adversarul a fost agresiv, i-am simțit motivați azi. Până la urmă, pozitiv e că am luat toate cele trei puncte. Îmi pare bine că ajut. Mereu am fost un om de echipă, mă dedic formației mele. Nu vreau să ies eu în evidență.

Vom crește de la meci la meci, asta simt. Ne pregătim, suntem un grup serios, o să arătăm tot mai bine. Da, nu prea ne-a ieșit jocul azi. Nu ne mințim singuri, să zicem că a fost perfect. Dar, după cum vedeți, fazele fixe decid soarta unor partide. Noi lucrăm mult la capitolul ăsta și cred că se vede”, a spus mijlocașul, potrivit Digisport.

Comenteaza