Ciprian Deac: Trebuie să câștigăm campionatul

Ciprian Deac: Trebuie să câștigăm campionatul
| Foto: captura video - CFR TV

La meciul 100 al lui CFR în cupele europene, campionii au încheiat partida cu Lazio 0-0, cu ocazii imense de fiecare parte.

Ciprian Deac a făcut câteva declaraţii de presă după meciul din Gruia. ”Păcat că nu am reușit mai mult. Eu cred că în seara asta toți jucătorii s-au dăruit. Am făcut un efort foarte mare.

Credeam că putem întoarce (rezultatul – n.red). Chiar vorbeam între noi și am spus că nu mai avem nimic de pierdut. Presiunea e pe ei, să jucăm degajat și să nu avem regrete. Acesta cred că e cel mai important lucru, pentru că echipa a arătat bine. Dacă în play-off vom arăta așa cred că va fi foarte bine.

În momentul de față campionatul nostru este maxim de nivelul Conference League și trebuie să fim realiști. A fost o performanță frumoasă să ieșim din grupe. Păcat că ne-am oprit aici. Am avut și noi șansa noastră. Cred că dacă nu eram așa fricoși în meciul  tur, alta era șansa noastră", a declarat decarul campioanei după meci. 

Acesta a adăugat că echipa va trebui să se concentreze pentru finalul de campionat din Liga 1. "Pasul cel mai mare trebuie să îl facem aici, să câștigăm campionatul.

Meciul din seara asta ne dă speranțe și mă bucur că toți băieții s-au dăruit. M-am simțit bine să îi văd că muncesc toți, se dăruiesc și cred că aceasta e adevărata față a CFR-ului", a încheiat Deac. 

Comenteaza